year end sale
Uncategorized

Year End Sale (YES)

Berita baik untuk anda!

Anda kini boleh mencuba dan merasai sendiri keunikan produk penjagaan muka yang 100% berasaskan bahan-bahan organik serta semulajadi pada harga yang jauh lebih rendah dari sebelumnya. Orgga kini telahpun melancarkan kempen Year End Sale (YES) yang bermula pada 01 Oktober 2019 sehingga penghujung tahun ini.

Antara produk yang menjadi tarikan adalah Trial Set yang dihasilkan untuk menyelesaikan masalah kulit kusam dan tona kulit tidak sekata bagi jenis kulit kulit yang berlainan. Harga pasaran bagi produk ini adalah RM125.00 setiap set tetapi dengan YES, anda boleh memilikinya pada harga jauh lebih murah iaitu RM99.00 untuk setiap setiap set sahaja!

BERKESAN ATAU TIDAK?

Ramai yang telah menggunakan produk Orgga dan telahpun berpuas hati dengan hasilnya. Kulit yang dulunya kusam dan nampak tidak bermaya kini telahpun kembali berseri walaupun tanpa penggunaan mekap yang tebal. Mungkin dulu anda berpendapat bahawa produk skincare semulajadi akan mengambil masa yang lebih lama untuk melihat kesannya, tetapi tidak dengan Orgga.

Mengapa? Kerana kami hanya menggunakan bahan-bahan premium yang diimport khas dan terbukti membawa manfaat kepada kulit anda. Antaranya adalah Rose, Rosehip, Hibiscus, Goji Berry, Elderberry, Rhassoul Clay dan sebagainya. Berikut kami sertakan beberapa testimoni pengguna yang telah berpuas hati dengan hasilnya.

   
   


PERADUAN SHARE N’ WIN

Khas buat anda yang ingin mencuba produk Orgga, anda boleh menyertai peraduan Share N’ Win kami. Caranya mudah! Hanya klik butang ‘Facebook’ dibawah untuk berkongsi post ini di wall FB anda. Jangan lupa tagkan post anda dengan #YESORGGA.

Pemenang akan dipilih berdasarkan share/like yang paling banyak dan akan menerima hadiah seperti berikut;

Pemenang tempat 1: Orgga Trial Set + Jade Roller
Pemenang tempat 2: Orgga Trial Set
Pemenang tempat 3: Orgga Cleansing Powder (saiz sample)

Jadi apa anda tunggu lagi? Cepat sertai peraduan ini. Anda mungkin pemenang bertuah yang kami cari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *