[basel_title style="simple" size="extra-large" title="Selfie & Win With ORGGA" subtitle="15/08/2019 - 30/11/2019" css=".vc_custom_1569909801081{padding-bottom: 30px !important;}"]
selfie n win contest
selfie n win contest
[basel_title style="simple" title="CONTEST #CUBATRYTESTORGGA"]

Kempen #CubaTryTestOrgga telah diadakan pada awal bulan July dengan mempromosikan Orgga Trial Set dengan harga yang lebih rendah. Tujuan Orgga mengadakan kempen ini adalah untuk memberi peluang kepada Malaysia untuk mencuba dan merasai sendiri kelainan dan keberkesanan produk kecantikan yang berasaskan bahan-bahan Natural & Organic.

Kami telah mendapat sambutan yang diluar dugaan. Oleh itu, bagi menghargai pengguna-pengguna Orgga yang kami sayangi, Selfie & Win contest ini adalah untuk anda. Mari kita sebarkan keunikan dan kegembiraan menggunakan Orgga.

Be Gorgeous by Nature,
Orgga Malaysia

CARA PENYERTAAN

1. Like dan Follow Facebook dan Instagram Orgga Malaysia
2. Post Selfie anda dengan memegang mana-mana produk dari ORGGA.
3. Share Selfie anda di Facebook atau Instagram (wall & feed sahaja)
4. Letakkan #CubaTryTestOrgga #OrggaMalaysia #SelfieOrgga di post anda.
5. TAG 3 orang kawan anda.
6. Nyatakan kenapa anda suka ORGGA 🙂
Easy Peasy!

MAKLUMAT LANJUT

1. Penyertaan untuk warga Malaysia sahaja.
2. Tarikh tutup: 30 November 2019 (11.59pm)
3. Orgga akan memilih pemenang berdasarkan Selfie dan Caption yang menarik.
4. Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh PM kami di FB dan IG, atau whatsapp 018 282 7793

TERMA & SYARAT

1. Perjanjian: Dengan menyertai, Peserta (“Anda”) bersetuju untuk terikat secara tanpa syarat oleh Peraturan ini, dan Anda mewakili dan menjamin bahawa Anda memenuhi syarat kelayakan. Di samping itu, Anda bersetuju untuk menerima keputusan Orgga Malaysia sebagai muktamad dan mengikat kerana ia berkaitan dengan kandungan Kempen ini.

2. Hadiah: Hadiah akan ditentukan oleh Orgga Malaysia sahaja. Tiada wang tunai atau penggantian hadiah lain dibenarkan. Hadiah tidak boleh ditukar. Semua perbelanjaan berkaitan dengan hadiah, termasuk tanpa batasan apa-apa dan semua cukai persekutuan, negeri, dan / atau tempatan, akan menjadi tanggungjawab Pemenang. Tiada penggantian hadiah atau pemindahan / penyerahan hadiah kepada orang lain atau permintaan untuk wang tunai yang setara dengan Pemenang dibenarkan. Penerima hadiah membenarkan Orgga Malaysia untuk menggunakan nama Pemenang, rupa, dan kemasukan untuk tujuan pengiklanan dan promosi tanpa pampasan lanjut, kecuali dilarang oleh undang-undang.

3. Pemenang akan dimaklumkan melalui pengumuman Facebook di laman Orgga Malaysia dalam masa tujuh (7) hari selepas pemilihan pemenang. Orgga Malaysia tidak mempunyai liabiliti untuk kegagalan Pemenang untuk menerima notis disebabkan oleh peruntukan Pemenang yang tidak betul atau tidak dapat menghubungi maklumat hubungan. Sekiranya Pemenang tidak dapat dihubungi, tidak layak, tidak dapat menuntut hadiah dalam masa 10 hari, hadiah itu boleh dilupuskan dan Pemenang alternatif akan dipilih.

4. Dengan menyertai contest ini oleh Orgga Malaysia, anda faham dan bersetuju bahawa Orgga Malaysia berhak menggunakan Selfie dan Caption anda untuk tujuan promosi yang dibenarkan oleh undang-undang Malaysia.

5. Dengan menyertai contest ini, Anda menjamin bahawa selfie anda adalah milik anda sendiri, dan tidak melanggar hak milik proprietari atau intelektual pihak ketiga. Sekiranya kemasukan anda melanggar hak harta intelek yang lain, penyertaan akan dibatalkan.

6. Dasar Privasi: Maklumat yang dikemukakan dengan kemasukan adalah tertakluk kepada Dasar Privasi yang dinyatakan di laman web Orgga Malaysia. Kempen, Contest, Hadiah yang dihoskan oleh Orgga Malaysia sama sekali tidak ditaja oleh mana-mana pihak.

All the best yall! Let’s take a selfie with Orgga 🙂