SELAMAT DATANG KE

DROPSHIP WITH ORGGA

WELCOME LADIES

Are you a SKINCARE lover? Or
Are you a MONEY lover? Or
Are you a SKINCARE lover who loves to make MONEY?

“DROPSHIP with ORGGA” adalah untuk anda!

DROPSHIP WITH ORGGA

SELAMAT DATANG KE

DROPSHIP WITH ORGGA

WELCOME LADIES

Are you a SKINCARE lover? Or
Are you a MONEY lover? Or
Are you a SKINCARE lover who loves to make MONEY?

“DROPSHIP with ORGGA” adalah untuk anda!

DROPSHIP WITH ORGGA

PROGRAM “DROPSHIP WITH ORGGA”

Kelebihan ORGGA adalah produk skincare kami yang unik, selamat, berkesan. Dan yang paling penting ianya NATURAL & ORGANIK.

Trend Produk kecantikan yang berasaskan bahan-bahan NATURAL & ORGANIK telah pun bermula dan sudah menjadi kebiasaan di luar negara, seperti Australia, US, UK, EUROPE dan trend ini Sudah mula mendapat tempat di Malaysia. Tetapi di Malaysia, produk kecantikan lokal yang rata-rata mengandungi bahan Kimia merbahaya atau meragukan masih lagi mendapat tempat di kalangan wanita Malaysia.

TAPI,

Mengikut kajian kami, dalam masa terdekat, Trend produk kecantikan NATURAL & ORGANIK akan diterima secara meluas di Malaysia, kerana rakyat Malaysia sudah sedar dan bijak memilih apa yang terbaik untuk mendapatkan kulit yang sihat dan cantik.

Dan dalam masa 1-2 tahun lagi juga, akan terdapat banyak brand – brand NATURAL & ORGANIK di Malaysia. Oleh itu, jadilah antara orang yang terawal dengan menyertai kami untuk DROPSHIP with ORGGA sekarang. Mari kita sebarkan kebaikan dan keberkesanan produk NATURAL & ORGANIK sambil menjana pendapatan.

Misi kami di ORGGA, ingin menjadi brand NATURAL & ORGANIK komersil yang pertama di Malaysia yang menggunakan 100% bahan Natural dan Organik di dalam produk kami.

Di ORGGA, kami percaya di antara salah satu faktor untuk business bertahan lama adalah PRODUK yang BERKUALITI dan BERKESAN.

Dengan ORGGA, anda tak perlu risau, kerana kami telah mendapat banyak testimonial positive dari pengguna ORGGA.

Antara feedback pengguna ORGGA:

  • Baru first time cuba terus jatuh cinta dengan Daily Cleansing Powder ORGGA yg unik.
  • Ada yang overexcited sebab nampak perbezaan yang sangat ketara lepas 2-3 kali pemakaian
  • Baru first time cuba, lepas pakai je terus nak repeat order
  • Ada yang tersenyum bila tengok gambar sendiri sebelum & selepas pakai produk ORGGA đŸ™‚
  • Ada yang siap share dengan kami gambar mereka sebab bangga dengan hasilnya
  • Ada yang mula-mula order 1 produk dulu. Kemudian upgrade ke set, sehingga jadi agent

Kesimpulan nya, produk ORGGA senang untuk dijual dan untuk repeat order kerana ia BERKESAN dan SKINCARE RUTIN YANG SIMPLE DAN JIMAT MASA.

DROPSHIP WITH ORGGA

10

SEBAB KENAPA ANDA PERLU JOIN “DROPSHIP WITH ORGGA”

  1. Daftar PERCUMA. Tiada Yuran bulanan. Zero fee.

  2. Produk BERKUALITI dan DEMAND yang semakin tinggi. (Sijil KKM, Lab Test & Trademark)

  3. 20% keuntungan untuk semua produk

  4. Tak perlu beli dan simpan stock. Semua order akan di pos oleh HQ.

  5. Ganjaran Lumayan untuk Top Sales Dropship termasuklah Cash / Pakej Percutian Percuma / Produk Percuma / dll

  6. Peluang menikmati kentungan lebih tinggi sehingga 30% – 60% dengan Status Upgrade secara PERCUMA!

  7. Boleh dibuat secara fulltime / part-time oleh semua golongan.

  8. Bahan Marketing seperti gambar produk, gambar testimoni, catalog akan disediakan oleh HQ. Anda boleh terus menjual tanpa perlu mengedit lagi. Ready-to-use.

  9. Bimbingan dan tunjuk ajar secara percuma oleh Sales Support Khas dari HQ untuk anda

  10. Tiada minimum order, Tiada risiko, Tiada pening kepala.

yang paling penting, jangan Buang masa kerana kami akan membuka program ini hanya untuk

500 orang sahaja buat masa ini.

Kenapa 500 sahaja? Kerana kami ingin kan team player yang betul betul komited. Kami akan memberi coaching A-Z dan teknik-teknik jualan yang mudah untuk menambah pendapatan anda semua dengan cepat.

daftar dropship