fbpx

DROPSHIP WITH ORGGA

Terhad kepada 300 keahlian sahaja.

Apa itu Dropshipping

Dropshipping adalah kaedah di mana penjual tidak perlu menyimpan stok, barangan akan dihantar dari pembekal kepada pelanggan. Adalah lebih baik bagi mereka yang ingin memulakan perniagaan tanpa perlu risau tentang operasi (pergudangan, pembungkusan, penghantaran produk).

Mengapa anda perlu menjadi AGEN DROPSHIP ORGGA?

1. Margin Keuntungan sebanyak 15%.
2. Pendaftaran percuma. Tiada yuran keahlian.
3. Tiada modal diperlukan.
4. Tidak perlu membeli dan menyimpan stok.
5. Tidak perlu menguruskan pembungkusan dan penghantaran produk.
6. Penghantaran percuma bagi pembelian yang berjumlah RM250 dan ke atas.

Mengapa produk ORGGA?

1. Marketing yang aktif berterusan dari ORGGA.
2. Produk berkualiti, menarik dan bertaraf antarabangsa.
3. Produk berkesan, selamat dan bebas bahan kimia berbahaya.
4. Produk kelulusan KKM dan ujian makmal.

Untuk sebarang pertanyaan,
email kepada [email protected] atau
Call / WhatsApp ke +6011 6560 2882 / +6017 878 5854.

DROPSHIP WITH ORGGA

Keahlian terhad kepada 300 agen sahaja.
DAFTAR SEKARANG

WE PROMISE YOU

1. Natural & Organik

Kami menggunakan bahan botani aktif yang berkualiti tinggi di dalam produk-produk ORGGA. Kami tidak menggunakan “fillers” dan bahan bahan yang tidak memberi kesan kepada pengguna. Antara bahan bahan SUPERSTAR yang kami gunakan termasuk Grapeseed, Goji Berry, Rosehip, Elderberry, Moringa Leaf, Rose, Hibiscus, Licorice Root, dan juga Essential Oil asli seperti Rose Otto, Neroli, Carrot Seed, Geranium, Ylang Ylang dan juga minyak botani seperti Prickly Pear, Pumpkin Seed, Pomegranate Seed, Raspberry Seed, Blackcurrant Seed, Sea Buckthorn, Argan, Jojoba, Meadowfoam serta Olive Squalane.

2. Selamat & Berkesan

Produk kami lulus KKM dan 100% tidak mengandungi bahan kimia yang memberi kesan yang pantas serta membahayakan kesihatan anda untuk jangka masa yang panjang. Produk kami tidak mengandungi Alkohol, Hidrokuinon, Merkuri, SLS, Paraben, Pengawet Sintetik, Sulfat, Pewarna dan Pewangi Sintetik. Kami yakin bahawa kulit anda akan merasai perubahan sekiranya anda menggunakan produk kami yang bebas dari bahan berbahaya selama 30 hari.

3. Halal, Vegan & Cruelty Free

Kami tidak menggunakan sebarang eksperimen atau percubaan produk kepada mana mana haiwan. Produk kami juga tidak mengandungi sebarang bahan yang diekstrak daripada haiwan. ORGGA hanya menjalankan eksperimen atau ujikaji dalam kalangan rakan rakan dan keluarga pengasas sendiri. ORGGA boleh digunakan oleh semua pengguna Islam dan juga pengguna Vegan tanpa was-was.