[basel_title style="cross" color="alt" tag="h2" size="large" subtitle_font="alt" title="#FREEORGGANIC CONTEST" subtitle="HOW TO ENTER?" el_class="foSection" css=".vc_custom_1598520490604{margin-bottom: 30px !important;padding-right: 20px !important;padding-left: 20px !important;}" after_title="(17/08/2020 - 12/10/2020)"]

1. You must get your sample from joining the #FREEORGGANIC campaign.
2. Like & Follow Facebook / Instagram / Twitter: Orgga Malaysia.
3. Post a picture of the sample of ORGGA Daily Cleansing Powder. (Extra points for selfies).
4. Share your photos on your Instagram or Facebook or Twitter (wall, feed & tweet only).
5. Share with us on “why do you like ORGGA 3 in 1: Daily Cleansing Powder ” in your caption.
6. Include #FREEORGGANIC #ORGGACONTEST #ORGGA and mention @orggamalaysia in your post.
7. 2 Winners will be chosen every 2 weeks.

“We believe, by using quality natural and organic ingredients in our product, we are able to create a magical touch on your skin for a healthy, beautiful and naturally glowing skin.” – Orgga skincare

1. Anda mesti mendapatkan sample dengan menyertai #FREEORGGANIC campaign.
2. Like & Follow Facebook/ Instagram/Twitter: Orgga Malaysia.
3. Post gambar anda dengan sample ORGGA Daily Cleansing Powder (bottle).
4. Share gambar anda di Instagram atau Facebook atau Twitter (wall, feed & tweet).
5. Share dengan kami “kenapa anda suka ORGGA 3 in 1: Daily Cleansing Powder” di ruangan caption.
6. Sertakan #FREEORGGANIC #ORGGACONTEST #ORGGA dan mention @orggamalaysia di caption anda.
7. 2 orang pemenang akan dipilih setiap 2 minggu.

“Kami percaya, dengan menggunakan bahan semulajadi dan organik yang berkualiti, kami dapat mencipta sentuhan ajaib untuk kulit anda sentiasa sihat, cantik dan berseri secara semulajadi”– Orgga skincare

[social_buttons type="follow" size="large" style="circle"]
[basel_row_divider style="diagonal-right"]

TERMA & SYARAT:
1. Perjanjian: Dengan menyertai, Peserta (“Anda”) bersetuju untuk terikat secara tanpa syarat oleh Peraturan ini, dan Anda mewakili dan menjamin bahawa Anda memenuhi syarat kelayakan. Di samping itu, Anda bersetuju untuk menerima keputusan Orgga Malaysia sebagai muktamad dan mengikat kerana ia berkaitan dengan kandungan Kempen ini.

2. Hadiah: Hadiah akan ditentukan oleh Orgga Malaysia sahaja. Tiada wang tunai atau penggantian hadiah lain dibenarkan. Hadiah tidak boleh ditukar. Semua perbelanjaan berkaitan dengan hadiah, termasuk tanpa batasan apa-apa dan semua cukai persekutuan, negeri, dan / atau tempatan, akan menjadi tanggungjawab Pemenang. Tiada penggantian hadiah atau pemindahan / penyerahan hadiah kepada orang lain atau permintaan untuk wang tunai yang setara dengan Pemenang dibenarkan.

3. Penerima hadiah membenarkan Orgga Malaysia untuk menggunakan nama Pemenang, rupa, dan kemasukan untuk tujuan pengiklanan dan promosi tanpa pampasan lanjut, kecuali dilarang oleh undang-undang.

4. Pemenang akan dimaklumkan melalui pengumuman Facebook & Instagram di laman Orgga Malaysia selepas pemilihan pemenang. Orgga Malaysia tidak mempunyai liabiliti untuk kegagalan Pemenang untuk menerima notis disebabkan oleh peruntukan Pemenang yang tidak betul atau tidak dapat menghubungi maklumat hubungan. Sekiranya Pemenang tidak dapat dihubungi, tidak layak menuntut hadiah dalam masa 10 hari, hadiah itu boleh dilupuskan dan Pemenang alternatif akan dipilih.

5. Dengan menyertai contest ini, Anda menjamin bahawa gambar anda adalah milik anda sendiri, dan tidak melanggar hak milik proprietari atau intelektual pihak ketiga. Sekiranya kemasukan anda melanggar hak harta intelek yang lain, penyertaan akan dibatalkan.

6. Dengan menyertai contest #FreeOrgganic oleh Orgga Malaysia, anda faham dan bersetuju bahawa Orgga Malaysia berhak menggunakan gambar anda untuk tujuan promosi yang dibenarkan oleh undang-undang Malaysia.

7. Dasar Privasi: Maklumat yang dikemukakan dengan kemasukan adalah tertakluk kepada Dasar Privasi yang dinyatakan di laman web Orgga Malaysia. Kempen, Contest, Hadiah yang dihoskan oleh Orgga Malaysia sama sekali tidak ditaja oleh mana-mana pihak.

Good luck to all!

[basel_row_divider style="diagonal-right"]
[basel_title style="simple" color="alt" tag="h2" subtitle_font="alt" title="ORGGA SKINCARE" subtitle="Thank you for your support! BE GORGEOUS BY NATURE" css=".vc_custom_1597656702638{margin-top: 50px !important;margin-bottom: 30px !important;padding-right: 0px !important;padding-left: 0px !important;}" el_class="subSection"]