Janji Kami

Semulajadi & Organik

Kami menggunakan bahan botani berkualiti tinggi dan aktif dalam produk kami. Kami tidak percaya menggunakan pengisi dan bahan-bahan yang tidak akan memberi manfaat kepada kulit anda. Beberapa bahan bintang kami ialah minyak Rose, minyak Prickly Pear, Olive Squalane, Grapeseed, Raspberry, Goji Berry, Grapeseed, Rosehip, Moringa Leaf, Hibiscus, akar Licorice dan banyak lagi. Kami menggunakan 100% minyak nabati sejuk dan minyak sulingan wap dalam penggubalan kami.

Skincare Yang Berkesan

Rahsia ORGGA terletak pada gabungan harmoni kedua-dua ramuan botani arus utama dan jarang. Kami sumber bahan-bahan kami dari pelbagai tempat di seluruh dunia untuk memastikan bahawa kami mendapat bahan terbaik dan kuat dalam produk kami. Hasilnya ialah … pelbagai penjagaan kulit semula jadi yang memulihkan, menghidupkan semula dan menguatkan penghalang kulit anda, serta menyelesaikan warna kulit Dullness dan Uneven dalam masa 2 minggu.

Selamat & Efektif

Kami 100% bebas dari bahan kimia yang berbahaya yang akan memberi anda keputusan dalam masa beberapa hari dan membahayakan kulit anda dalam jangka masa panjang. Dikabarkan, kami bebas dari SLS, Paraben, Alkohol, Hydroquinone, Mercury, Pengawet sintetik, Pewarna sintetik & amp; wangian. Kami yakin bahawa anda akan dapat melihat perbezaan dalam kulit anda dalam 30 hari ritual dengan Orgga.