BACCA BLISS

3 in 1: Daily Cleansing Powder

(3 customer reviews)

RM69.00 RM60.00

OLD PRICE: RM 80
KHUSUS UNTUK : Kulit Berminyak, Kulit Berjerawat, Normal, Kombinasi
PENGGUNAAN: 3 dalam 1 (Pembersih, Very Mild Exfoliator & Mask)
SIZE : 50gm / 1.8 oz

  1. Diperbuat dari bahan semulajadi dan organik.
  2. Kaya dengan vitamin & antioksidan.
  3. Membersihkan, merawat dan menghidratkan kulit anda.
  4. Menanggalkan sel kulit mati, bintik hitam (blackhead), bintik putih (whitehead) dan merawat jerawat.
  5. Merawat tona dan tekstur kulit yang tidak sekata.
  6. Mencerahkan kulit yang kusam.
  7. Melambatkan penampilan kedut dan garis halus.
  8. Melicinkan dan melembutkan kulit.
  9. Menjadikan kulit anda berseri secara semulajadi.
  10. Untuk hasil makeup yang lebih natural, sekata dan tidak mengelupas.

BEBAS dari:
Alcohol, Hydroquinone, Merkuri, SLS, Paraben, Pengawet Sintetik, Sulfat, Pewarna & Aroma Sintetik.

organic skincare

17 in stock

Description

BAHAN UTAMA

rosehip     grapeseed     gojiberry     raspberry

Rosehip · Grapeseed · Goji Berry · Raspberry

 

BAHAN-BAHAN

Colloidal oatmeal* · French Pink clay · Kaolin clay · Coconut flour · Coconut milk* · Flaxseed meal* · Brown rice flour* · Strawberry · Rose flowers · Calendula flowers · Licorice root · Lavender flowers · Raspberry · Banana · Rosehip · Pearl powder · Goji berry · Grape seed.

* disahkan organik
100% semulajadi, 56% organik, tanpa pengawet

 

ESSENTIAL OIL

Pink Grapefruit · Sweet Orange · French Lavender

 

CARA PENGGUNAAN

Reviews (3)

3 reviews for BACCA BLISS

  1. Faris Samsir

    Orgga Bacca Bliss ni memang best! Dulu hari-hari dan setiap kali mandi saya wajib kena cuci muka. Kalau tak mesti berminyak sangat muka dan mula la jerawat la semua tumbuh.

    Lepas try Bacca Bliss ni alhamdullilah saya cuci muka 2 kali sehari je. Even kadang-kadang malas or terlampau penat tertinggal nak cuci muka pun no problem. Memang banyak membantu la. Kalau time saya rajin siap saya buat jadi mask. Senang multifunctional pencuci muka ni.

    P.S saya seorang lelaki so kulit mmg berminyak gila.

    • Orgga

      Wow! Thank you Faris. We’re so happy that Bacca Bliss works for you. Thank you for supporting us.

  2. Aurora Delisya

    The best ever cleanser powder in my life! Dah la wangi. Ringan texture dia. Plus paling syok 3 in 1. Im mother with 2 super hero(my kids) kat rumah. Mana sempat nk belek-belek muka. Guna satu ni je boleh jadi cleanser boleh jadi mask and exfoliator. Best lah!

    • Orgga

      Yasss. Thank you Aurora Delisya for the review. Yes, our daily cleansing powder has been choices for woman who wants to save time, especially moms. Just like you.
      We’re so happy that it works for you.

  3. Liz

    Best this cleasing powder .. frst time try terus suka.. texture lembut ja tp kesan dia ketara..bau dia pun i suka ..❤️

    • Orgga

      Thank you so much Liza. We glad that you love them as much as we do.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *